MONOCULTIVAR MORAIOLO Export Typical Italian Products, Prodotti Tipici Italiani

Accedi ↓

MONOCULTIVAR MORAIOLO


Vuoi ricevere un'offerta promozionale o uno sconto su questo prodotto? contatta subito info@bravoitalygourmet.it o +393929051663!



MONOCULTIVAR MORAIOLO



Scheda tecnica

 

Descrizione

<!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Olive Trees: Owned and grown in San Clemente – Montefalco (PG)

Altitude of the trees: 350 m above sea level

Planting density: 6m x 6m

Pruning: polyconic vase (olive) growing system

Cultivation: organic

Olive varieties: Moraiolo 100%

Olive harvest period: 20th -30th October

Picking Method: by hand and mechanical

Pressing method: Continuous cycle system

Production Technique: the olives are placed in boxes and pressed within 24 hours. Stages of pressing and extraction ocurr without exceeding 27° C (cold pressing) via a continuous system. The oils obtained are stored in stainless steel containers and filtered.

Average Acidity: 0.2% Oleic acid p/p

Average Peroxides: max 5 meq O2 attivo kg

Fruit: medium/intense

 

Available Sizes: 0.25 lt. ; 0.50 lt. ; 0.75 lt.

 

Bookmark and Share


Questa pagina è stata visualizzata 2617 volte.

 

Dettagli

  • Categoria: Olio e Aceto Bio
  • Tipo di prodotto: Olio extravergine di oliva
  • Prezzo singolo prodotto: € 10 in su
  • Biologico: Si
  • Numero visualizzazioni: 2617

Agricola Romanelli

  • Regione: Umbria
  • Paese: Italia
  • Categorie: Vini, Liquori, Amari, Olio e Aceto,
  • Pagina Aziendale

Prodotti della stessa azienda, Olio e Aceto Bio:

Prodotti della stessa azienda, Altre categorie:

 

 


Consulenza in commercio estero e internazionalizzazione